Ιδιαίτερα φέτος, λέμε ευχαριστώ σε όλο το νοσηλευτικό προσωπικό…

               Η Διεθνής Ημέρα Νοσηλευτών γιορτάζεται σε όλο τον κόσμο κάθε χρόνο στις 12 Μαΐου, ημέρα επετείου της γέννησης της Φλόρενς Νάιτινγκεϊλ. Ο εορτασμός της Ημέρας των Νοσηλευτών δίνει τη δυνατότητα να τονιστεί η σπουδαία συμβολή του νοσηλευτικού προσωπικού στις κοινωνίες σε όλο τον κόσμο, αλλά και παρέχει την ευκαιρία στον καθένα μας ώστε να συλλογιστούμε το ζωτικό έργο που εκτελούν οι νοσηλευτές καθημερινά.

Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης κατόπιν οδηγιών του Υπουργείου Υγείας και σε συνεργασία με την Επιτροπή Ενδονοσοκομειακών Λοιμώξεων, το Επιστημονικό Συμβούλιο, την Ιατρική και Νοσηλευτική Υπηρεσία, ξεκίνησε σταδιακά την επαναλειτουργία των Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων και των τακτικών χειρουργείων τη Δευτέρα 5 Μαΐου 2020.

Σας  ενημερώνουμε ότι για την καλύτερη εξυπηρέτηση των αιμοδοτών και για την αποσυμφόρηση του νοσοκομείου εν μέσω της επιδημίας του κορωνοϊού Covid-19, αποφασίστηκε η μεταφορά των αιμοληψιών από τη Δευτέρα 30-3-2020 και έως ότου κριθεί απαραίτητο, στις εγκαταστάσεις του παλιού νοσοκομείου.

Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης αναγνωρίζει τις δυσκολίες που προκύπτουν από τον περιορισμό των πολιτών όλων των ηλικιών του Νομού εξαιτίας των προληπτικών μέτρων για τον κορονοϊό.

Για το λόγο αυτό, με αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης, σε συνεργασία με τον Διευθυντή του Κ.Ψ.Υ. Κατερίνης, κ. Ξυλά Δημήτριο και την διεπιστημονική ομάδα του  Κ.Ψ.Υ. Κατερίνης , προσφέρει σους πολίτες του νομού τις κάτωθι υπηρεσίες:

Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης, ακολουθώντας τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας, ενημερώνει τους πολίτες της Πιερίας για την αναστολή από 16-03-2020 όλων των Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων, συμπεριλαμβανομένων των Εργαστηριακών Εξετάσεων στο Ακτινολογικό και Μικροβιολογικό Εργαστήριο του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης. Θα εκτελούνται αυστηρά και μόνο τα επείγοντα περιστατικά.

Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης , σε συνεργασία με την Επιτροπή Νοσοκομειακών Λοιμώξεων, το Διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας και τους Διευθυντές των Τμημάτων, με αίσθημα ευθύνης και γνώμονα τη δημόσια υγεία λόγω του κορονοϊού, αποφάσισε τα παρακάτω:

  • Καθολική απαγόρευση του επισκεπτηρίου στις κλινικές του Γ.Ν.Κατερίνης.
  • Καθολική απαγόρευση της εισόδου στους αντιπροσώπους των ιατρικών εταιρειών.
  • Αποκλεισμός όλων των παράπλευρων εισόδων του νοσοκομείου και αυστηρός έλεγχος της εισόδου από το σημείο έλεγχου του Γ.Ν.Κατερίνης (κεντρική είσοδος).

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνδρομή σας στην προστασία της υγείας των ασθενών του Γ.Ν.Κατερίνης, του προσωπικού

αλλά και όλων των κατοίκων του Νομού μας.

 

Ο Διοικητής

 

          Γεώργιος Χατζηγεωργίου     

 

Ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης κ. Ανέστης Μυστρίδης εκφράζει τα ειλικρινή και θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος κ. Τρίγκα Γεωργίου, πατέρα της κας Καλλιόπης Τρίγκα, Προέδρου του Συλλόγου  Foerder-und Freundeskreis Elliniko e.V. (Προώθηση και Κύκλος Φιλίας για το Ελληνικό).

 

Ο Διοικητης

 

Ανέστης Μυστριδης

 

«Παραδίδω την σκυτάλη με τη μεγαλύτερη ηθική ικανοποίηση: την αναγνώριση του έργου μου από τους συμπολίτες μου».

 

Το Τμήμα Ημερήσιας Χημειοθεραπείας στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης, η κατασκευή του οποίου ολοκληρώνεται σε σύντομο χρονικό διάστημα,

Σελίδα 1 από 10

© Copyright 2017. Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης - Τμήμα Οργάνωσης και Πληροφορικής.