Συνάντηση του Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης κ. Ανέστη Μυστρίδη με τον Πρόεδρο του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Πιερίας κ. Πολυχρόνη Συμεωνίδη

Με τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης κ. Ανέστη Μυστρίδη, συναντήθηκε στο πλαίσιο εθιμοτυπικής επίσκεψης,  ο Πρόεδρος του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Πιερίας και τέως πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Πιερίας και νυν μέλος του Δ.Σ του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου κ. Πολυχρόνης Συμεωνίδης.

imageedit 4 8579429361 imageedit 2 4043800082

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που άπτονται της καλής συνεργασίας των φορέων που εκπροσωπούν. Ο Διοικητής κ. Μυστρίδης ενημέρωσε τον Πρόεδρο του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Πιερίας κ. Συμεωνίδη για την λειτουργία του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης μέχρι σήμερα, τις παρεμβάσεις που έχουν γίνει και τα μελλοντικά σχέδια.

Ο κ. Συμεωνίδης κατά την επίσκεψη του, παρέδωσε πέντε καινούργια αμαξίδια μεταφοράς ασθενών στο Νοσοκομείο, δωρεά του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Πιερίας, ενώ ο κ. Μυστρίδης από την πλευρά του  ευχαρίστησε στο  πρόσωπο του κ. Συμεωνίδη όλα τα μέλη του Συνεταιρισμού, για την έμπρακτη βοήθεια τους. 

                                                                                                                                   O Διοικητής

 

                                                                                                                              Ανέστης Μυστρίδης


Καιρός

© Copyright 2017. Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης - Τμήμα Οργάνωσης και Πληροφορικής.